Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kitoto Design Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pasta de pictat la baie
17 lei
Brand
PPBV80
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu aceasta pasta copilul poate sa picteze pe propria piele si pe peretii cazii, in deplina siguranta. Produsul este disponibil in 3 variante de culoare: rosie, galbena si albastra.

Utilizari:
- la jocul in baie al copilului;
- dezvolta talentul si imaginatia copilului;
- pentru descoperirea de nuante noi prin combinarea diferitelor paste de pictat la baie;
- solutie practica pentru parinti, chiar si pentru situatiile in care copilul nu vrea sa faca baie.

Caracteristicile produsului:

    cu coloranti naturali;
    cu Pantenol;
    PH neutru, toleranta excelenta pe piele;
    testat dermatologic;
    nu pateaza pielea sau cada;
    fara sapun;
    fara conservanti.


Ingrediente:

Culoarea rosie: apa, sorbitol, sulfosuccinat disodic de lauril, sulfat de sodiu din nuca de cocos, triglicerida caprilica/caprica, alcool cetilic, cocoamfoacetat de sodiu, stearat de glicerina, intaritor din grau (Triticum Vulgare), alcool cetearilic, caolin, ulei de avocado (Persea Gratissima), stearoil-glutamatul de sodiu, ceara din coaja de Rhus Verniciflua, etilhexil glicerina, pantenol (provitamina B5), guma de xantan, acid lactic, dioxid de titan, parfum, lauril PCA, pantolactona, colorant natural rosu Carmin (C.I. 75470).

Culoarea galbena: apa, sorbitol, sulfosuccinat disodic de lauril, sulfat de sodiu din nuca de cocos, triglicerida caprilica/caprica, alcool cetilic, cocoamfoacetat de sodiu, stearat de glicerina, intaritor din grau (Triticum Vulgare), alcool cetearilic, caolin, ulei de avocado (Persea Gratissima), stearoil-glutamat de sodiu, ceara din coaja de Rhus Verniciflua, etilhexil glicerina, pantenol (provitamina B5), guma de xantan, acid lactic, dioxid de titan, parfum, lauril PCA, pantolactona, beta caroten CI 40800 (vitamina A), oxid de fier (CI 77492).

Culoarea albastra: apa, sorbitol, sulfosuccinat disodic de lauril, sulfat de sodiu din nuca de cocos, triglicerida caprilica/caprica, alcool cetilic, cocoamfoacetat de sodiu, stearat de glicerina, intaritor din grau (Triticum Vulgare), alcool cetearilic, caolin, ulei de avocado (Persea Gratissima), stearoil-glutamat de sodiu, ceara din coaja de Rhus Verniciflua, etilhexil glicerina, pantenol (provitamina B5), guma de xantan, acid lactic, dioxid de titan, parfum, lauril PCA, pantolactona, CI 74160 (pigment albastru), extract de fructe de soc negru.

Instructiuni de folosire: se apasa tubul cu pasta de pictat la baie si… incepe distractia.

ATENTIONARI:
Evitati contactul produsului cu materialele textile si produse poroase.

Continut: 70 gr. e.
Greutate bruta: 100 gr.
A se utiliza in 12 luni de la desigilare.

Fabricat in Germania
Din Gura in Gura